Тениска или тениска с яка?

posted 09.03.2018 г. в 11:42 comments(0)

Тениска или тениска с яка?

Предимства в избора на идеалния стайлинг за лято 2018

 

Когато решаваме как да постигнем  идеален стайлинг за идващото лято, мисълта ни със сигурност ще се спре на въпросите: Имаме ли достатъчно тениски? А какви тениски всъщност имаме? А дали те са в тенденциите на сезона? Каква нова тениска трябва да си купим? А коя тениска ще бъде по-актуална - с яка или без яка?

Ето няколко факта, които може да ви бъдат полезни в избора на нови тишъртки и ще ви помогнат да имате идеалния стайлинг за лято 2018.

Плюсовете на класическата тениска

Универсално решение за всякакви вкусове, всякакви фигури и всякакви комбинации.

Съчетава се отлично както с най-небрежната визия, така и с по-елегантни елементи от гардероба. Може да изглежда добре както с най-скъсаните дънки и маратонки, така и с кллсически костюм и обувка.

Достъпна цена, която дава възможност всеки да има в гардероба си различни тениски - с обло или V - образно деколте, по-тесни и по-широки, от черно-бялата гама до най-искрящи цветове. А всичко това води многообразие от визии и образи.

Наложили се като носители на всякакви щампи, принтове и декорации, стандартните тишъртки са прекрасен  начин за изразяване на вкусове, навици и дори позиции  по важни лични и обществени теми, превръщайки се не само в моден атрибут, но и в комуникационен инструмент.

Плюсовете на тениската с яка

Всеобщо е схващането, че тениската с яка е по-изискан и по-строг вариант на обикновената такава. Оттам и по-удачният избор, когато става дума за облекло в бизнес стил или поводи, изискващи по-обрана и дори леко консервативна визия.

Дали заради посочените по-горе схващания или заради връзката с такива спортове като тениса и голфа, тениската с яка е придобила едно специфично аристократично звучене, което създава и усещането за по-висока класа.

Тениската с яка със сигурност предава зрялост на човека, който я носи. Затова, дори да сте в съвсем младежка възраст, ако искате да имате едно по-зряло излъчване, тази дреха ще свърши чудесна работа.

Не на последно място сред плюсовете на тениските с яка има една доста прагматична причина. Най-често те са изработени от по-плътна материя, което разширява приложението им и към по-хладните сезони.

To leave a comment for a given article, you must be a registered user
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.