Kой е идеалният мъжки аксесоар или защо истинските мъже държат на своя портфейл?

posted 21.01.2019 г. в 11:13 comments(0)

Чудите се кой е идеалният мъжки аксесоар? Портмонето, естествено! Това е най- стилният и практичен начин да съхранявате вашите банкноти, монети, документи и карти. В последните години можем дори да го наречем необходимост в мъжкия набор от аксесоари. Без значение от възрастта на притежателите, мъжките портфейли винаги придават солидна доза увереност и никога няма да излязат от мода! Неслучайно разнообразието в категорията мъжки портмонета вече е почти толкова голямо, колкото и при дамските чанти!

Без значение дали избирате портмоне за себе си или за близък човек, то класиката тук си остават изчистените портфейли от естествена кожа! Макар понякога да ви се струват скъпи и луксозни, те са инвестиция във вашия личен стил, а с него не бива да правите компромис! Това, с което ще трябва да се съобразите при избора на естествена кожа, е тя да бъде мека и еластична, но и дебела, и здрава.

По отношение на цветовете черното е класически стандарт, но вече съвсем не е задължително да залагате на него. Актуални цветове този сезон ще бъдат сиво, червено и кафяво. Можете също така да избирате и между портфейли в няколко цвята или с изобразени светли елементи.

Има и една друга категория при този основен мъжки аксесоар. Любимите футболни отбори се пренасят върху портмонетата, за да радват своите най-големи фенове. Спортните запалянковци ще останат очаровани от идеалното портмоне с футболна емблема!

Когато избирате портмоне е важно да обърнете внимание дали то е с двойно прегъване, с тройно прегъване  или с преграда за монети. Помислете какво точно ще сложите в него, колко големи и обемни са вещите, които ще съхранявате, има ли нужда те да бъдат групурани - така ще вземете най-добро решение за модела мъжки портфейл, който ви е необходим. Що се отнася до монетника (може да бъде вътрешен или външен) помислете как основно пазарувате, можете ли да се лишите от него или ви е крайно необходим. Все пак, идеалният мъжки аксесоар трябва да е максимално практичен, нали?

Избирайки своя портфейл, не забравяйте, че комфортът на портмонето е и в това, то да се побира в почти всички видове джобове на дънки, сака, якета. Така имате всички необходими лични документи, кредитни карти и пари на един джоб разстояние. Нещо, на което всеки истински мъж наистина много държи.

To leave a comment for a given article, you must be a registered user
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.