Къси дънки или къси панталонки - какво предпочитат да носят мъжете

posted 27.02.2017 г. в 19:54 comments(0)

Дойде ли лятото, мъжете с удоволствие захвърлят дългите панталони. Дори на работното място, представителите на творческите професии или тези, за които дрескодът няма никакво значение, предпочитат късия крачол. Забавно е, ако в някой горещ ден надникнете в телевизионно студио, например. Може на пръв поглед да виждате хора, облечени с ризи и сака, но там, където окото на камерата не стига, ще забележите къси панталонки и джапанки.

И ако въпросът за удобството на подобни неглиже дрехи не подлежи на обсъждане, то повече дискусии може да предизвика питането кое предпочитат да носят мъжете - къси дънки или къси панталонки.

Къси панталонки

Плюсове

Удобни, небрежни и даряващи притежателя си с усещането за свобода и комфорт. Просто незаменими по време на летни екскурзии и пътувания, плажни приключения,  в домашна атмосфера. Лесни за поддръжка, с достъпна цена и предлагащи се в изключително разнообразие от цветове и материи. С тези плюсове, съвсем разбираемо е, че едва ли има мъж на планетата, който да няма в гардероба си къси панталонки.

 

Минуси

Е, няма идеални неща. Късите панталонки са много удобни, но не могат да се носят навсякъде. Липса на вкус, дори на добро възпитание, е да облечете такава дреха на някакво официално събитие, на културни мероприятия, дори (ако моделът е по-фриволен) на вечерно домашно парти - независимо дали сте домакин или гост. В тези ситуации няма никакво значение дали и колко е горещо.

 

Къси дънки

Плюсове

Денимът е вечен във всичките си форми и прояви. Удобни и лежерни, късите дънки едновременно изглеждат спортно, но нямат хашлашкия имидж на късите панталонки. Те могат да се комбинират едновременно с най-спортни потници и тениски, а заедно с това изглеждат перфектно, съчетани с  по-строга тениска с яка, с риза, с пуловер, дори със сако. Ако пък към тях са добавени стилни аксесоари - качествена кожена обувка или сандал, кожен колан, имиджът на мъжа отива в една съвсееем друга категория.

 

Минуси

Максимата, че нищо не може да бъде абсолютно съвършено, важи и  тук. Ами да, ако пътувате дълго, няма как това да е най-удобната дреха, защото ще ви спарва и задушава в деликатните зони. По същия начин панталонките биха имали неуспоримо предимство в борбата с големите горещини. Ала тези минуси едва ли могат да наклонят везната, защото късите дънки наистина имат уникален чар.

 

Все пак, когато имате драматични колебания какво да изберете, потърсете мнението на жената до себе си. В повечето случаи дамите са по-информирани както за модните тенденции, така и за прагматичните предимства на едно или друго. Ако пък не желаете да ползвате чуждо становище, просто редувайте къси панталонки с къси дънки. Така ще стигнете до най-верните заключения за самия себе си.

To leave a comment for a given article, you must be a registered user
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.