Мъжкият карго панталон - хит за есен-зима 2019/20

posted 24.11.2021 г. в 12:22 comments(0)

Милитъри стилът винаги е имал почитатели, най-вече сред  младата аудитория и хората, които изразяват себе си дръзко и категорично. Затова и дрехите, носещи определения като карго, комбо и подобни, винаги са актуални. В последните години тенденцията е все по-осезаема, особено в мъжката мода, а мъжкият карго панталон определено е хит и през този есенно - зимен сезон.

Създаден за целите на армията, мъжкият карго панталон вече е неизменна част от стрийт културата. В различни варианти той присъства както в ежедневното облекло, така и в по-официални решения, дори в по-смели комбинации с вратовръзка.

Голямото предимство на мъжкия карго панталон се нарича удобство. Изработван от устойчиви материи, снабден с достатъчно джобове, копчета и ципове, той е практичен и функционален. С тези си качества е много предпочитан от феновете на небрежния стрийт стайлинг.

В същото време, със своето едновременно мъжествено и младежко излъчване, карго панталонът може да свърши отлична работа на  хората със спортно-елегантен почерк. Още повече, че през този сезон много актуална е вталената линия и прибрания с ластик около глезена  крачол. Така, подобен карго панталон, особено решен в неутрален тон - черно, бежево, тъмносиньо, може страхотно да се съчетае с риза, пуловер, сако и да бъде част от един по-кежуал бизнес стил.

При всички случаи карго панталонът изисква внимание към обувката, с която се съчетава. Ако държите на маратонка, то значи трябва да изберете изцяло спортен аутфит. Допустими са както тесни, така и по-широки модели, но задължително в съчетание със спортни дрехи - блузи, пуловери, суитчъри. Ако искате по-елегантна визия, тогава обувката трябва да е по-опростена и изчистена. Възможна е и комбинация с подходящи по-тромави обувки, тип кубинки.

Качетвеният мъжки карго панталон най-често е изработен от памук - 90 % и повече, в съчетание с малък процент синтетика. Това позволява лесна поддръжка, комфорт при носене, усещане за лекота и стабилност едновременно, което превръща панталонът в идеален за хората с активен начин на живот.

Карго панталонът има и още едно предимство. Той със сигурност ще внесе свежест и разнообразие в гардероба на всеки мъж. Защото, заставайки между двата полюса - денима и официалния панталон, той може да осигури за своя притежател възможност да избяга от  вечните клишета и, не на последно място, ще затвърди имиджа му на модерен човек.

To leave a comment for a given article, you must be a registered user
Copyright © 2014 Red Point, Created by Big Cloud Development ltd., All rights reserved.